KUINKA VOIN

OLLA AVUKSI?

 

YRITYKSET & YHTEISÖT

 

Ideoin, kuvaan, toteutan ja autan. Palveluni muuntuu tilanteen mukaan ja oman toimintasi inspiroimana, olitpa sitten pienyritys, suurkonserni tai yhteisö.

 

Ole rohkea! Päästä ihmiset kurkistamaan arkeesi ja juhlahetkiisi kiinnostavien kuvien kautta. Tuo esiin tekijät palveluidesi ja tuotteittesi takana. Kun herätät asiakkaissasi tunteita, kasvatat liiketoimintaasi.

 

Ajattele kokonaisuuksia, niin säästät! Kun kuvia tuotetaan ajatuksella, niiden käyttömahdollisuudet kasvavat. Parhaassa tapauksessa samasta tilanteesta syntyy materiaalit niin verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan kuin painotuotteisiinkin. Suunnittelen kuvasisältöjen pohjalta myös markkinointimateriaalisi, käyntikorteista esitteisiin ja nettimainoksiin. Toimin kokonaisuus mielessä, yksityiskohdat huomioiden ja hyödynnän kunkin tilanteen täysillä. Unohda kännykkäkuvat ja panosta ilmeeseesi!

 

Avaa tajuntasi! Kysy rohkeasti apuani myös silloin, kun kameraa ei tarvita, mutta omat resurssisi kaipaisivat lisävahvistusta.  Minulle tärkeintä on olla hyödyksesi. Omaksun erilaiset vastuulliset tehtävät nopeasti ja toimin niissä tehokkaasti sekä itsenäisesti. Päästä itsesi helpommalla!

 

YKSITYISHENKILÖT

 

Vapauta itsesi! Ole läsnä ja anna minun kuvata tärkeät juhlahetkesi tai ikuistaa itsesi rakkaassa harrastuksessasi. Tarvitsetko astetta parempaa profiilikuvaa sosiaaliseen mediaan tai CV:hesi? Tai oletko ehkä myymässä asuntosi? Kuvaan sinut sekä tilasi kirkkaasti, tunteella  ja taidolla.

 

© 2016 Anu Kuikka/Numini